Lomakkeet

Linkit kaikkiin alla oleviin lomakkeisiin löytyvät vasemmalta.

Tuloilmoitus

Jokaisen taloon muuttavan on viikon kuluessa muutosta tehtävä taloyhtiölle tuloilmoitus. Muistathan tehdä erikseen tuloilmoituksen myös huoltoyhtiöön. Kirjallisen tuloilmoituksen perusteella huoltoyhtiö muuttaa nimitiedot portaan nimitaululle, huoneiston oveen, ovisummeriin tms. Tämä tuloilmoitus on vain taloyhtiötä varten, eikä se korvaa viranomaiselle tehtävää muuttoilmoitusta.

Lähtöilmoitus

Jokaisen talosta muuttavan on viimeistään viikon kuluessa poismuutosta tehtävä taloyhtiölle lähtöilmoitus. Tämä lähtöilmoitus on vain taloyhtiötä varten, eikä se korvaa viranomaiselle tehtävää muuttoilmoitusta. Tee tarvittaessa lähtöilmoitus myös huoltoyhtiöön.

Lapsen syntymä

Onnittelumme perheenlisäyksestä. Ilmoitathan lapsen syntymästä taloyhtiön lisäksi myös huoltoyhtiöön. Asukkaan tulee lisätä mahdollinen vesimaksu syntymäkuukautta seuraavan kuukauden alusta lukien vastikemaksuun, koska pienetkin ihmiset kuluttavat taloyhtiössä vettä.

Nimenmuutos

Osakerekisterin nimenmuutosta varten isännöitsijätoimistoon tulee toimittaa lisäksi virallinen asiakirja nimenmuutoksesta (esim. virkatodistus). Dokumentin voi postittaa tai halutessaan lähettää sähköpostin liitteenä. Muistathan mainita dokumentin lähetyksen yhteydessä mitä osoitetta nimenmuutos koskee.

Vikailmoitus

Halutessasi voit tehdä ei-kiireellisen vikailmoituksen tällä lomakkeella. Kiireelliset vikailmoitukset on tehtävä suoraan huoltoyhtiöön.